Rabu, Ogos 04, 2010

BLOG

blog ana sedang di kemas kini... agak tidak teratur.. background yang selalu bertukar2.. ana akan disign bila ana ada masa.. terima kasih pada adik ana yang bg sokongan..

dalam beberapa perkara kadang2 ana terlepas pandang.. jadi ingat2 kan ana.. nasihat kan ana supaya ana tidak cuai.. ana hanya manusia biasa mcm anta/ti semua.. setiap insan tak sunyi dari melakukan silap dan salah.. oleh itu.. sama2 lah kita saling ingat mengingati..

salam ramadhan yang bakal kunjung tiba x berapa lama lagi..

ana titip kan selawat ini..

2 ulasan:

 1. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

  Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
  Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

  "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

  P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
  DISINI

  "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
  Wallahualam.

  "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

  Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

  BalasPadam
 2. alhamdlhh.. sungguh berguna nasihat anta.. jemput ziarah lagi..

  BalasPadam